Vi er et autoværksted der her ligget her siden 1960, med skiftende ejer , jeg har selv overtaget det i 1996, hvor jeg har lavet det om til et autoværksted der skulle kunne følge med i toppen af brancen.

Vi repererer alle bilmærker om det er nye eller gamle biler, og alle vores mekaniker er løbene med på efteruddannelse på AutoVidencenter Fyn hvor der er en fast kursusplan de følger.

Vi kan reparere og servicere alle biler uanset mærke og årgang, idet LUMBY AUTO løbende gennemgår kurser og efteruddannelse og derfor altid er up-to-date med den nyeste teknologi og de nyeste bilmærker- og modeller.

Hos Lumby Auto kan du oven i købet bevare fabriksgarantien på din nye bil og spare mange penge på serviceeftersyn og reparationer.
Så hvorfor ikke vælge det billigere alternativ hos LUMBY AUTO.

Hos os er du og din bil i trygge hænder, og vi udfører service og reparation på alle person- og varebiler. Har din bil fortsat fabriksgaranti bevarer du stadig denne, da vores arbejde udføres i henhold til fabrikantens foreskrifter og med OEM reservedele fra de bedste producenter.


Kom ind til LUMBY AUTO , næste gang din bil skal på værksted.