Hos LUMBY AUTO bruger vi reservedele, der er af original kvalitet dvs. samme høje kvalitet som din bil er "født" med. 

LUMBY AUTO har desuden adgang til biltekniske data, der er afstemt efter bilfabrikkernes forskrifter. På den måde lever vi op til bilfabrikanternes krav og normer, og din bil bliver serviceret fuldstændig, som bilfabrikkerne kræver det.


Det er ikke ligegyldigt, hvilke reservedele der benyttes, når en/flere reservedele skal udskiftes i din bil. For også på reservedelsmarkedet findes der lavprisprodukter og kvalitetsprodukter.

Hvad er OE dele?

Forkortelsen OE står for “Original Equipment” og fortæller dermed at der er tale om kvalitets reservedele. Reservedele i OE-klassen svarer i kvalitet til en original reservedel, men naturligvis til en lavere pris end bilproducenternes egne originale dele.

LUMBY AUTO benytter til alle reparationer KUN OE kvalitetsdele, i de bedste brands, så som Bosch, Continental, Magneta Marelli, SKF, Varta, Febi m.v.


Derfor har vi et tæt samarbejde med flere grossisterne, der forhandler en lang række reservedele af original kvalitet. Det vil sige reservedele fra producenter, der også leverer reservedelene direkte til bilproducenterne verden over.

Det bedste for bilen og det bedste for din økonomi i det lange løb.

Vi servicerer og reparerer alle biler, uanset mærke og årgang - også i garantiperioden på helt nye biler.


Kom ind til LUMBY AUTO , næste gang din bil skal på værksted.